Tollinmäen kartano
Tollinmäentie 54
19600 Hartola
puh. 03 7161925

Palvelut


Tollinmäen kartano soveltuu paitsi juhlien viettoon myös pienimuotoisten koulutus- ja luentotilaisuuksien pitopaikaksi. Valoisassa luentosalissa mahtuvat työskentelemään 30 kurssilaista ohjaajineen. Heidät on helppo ravita viereisessä ruokasalissa.

Juhlien ja tilaisuuksien järjestäjän on hyvä tietää, että talon isäntä on musiikkimiehiä ja hoitaa lyhyellä varoitusajalla oheisohjelmaa niin kevyen kuin klassisen musiikin alueelta. Moni vihkipari on järjestänyt myös vihkiseremoniansa kartanossa. Viime aikoina tilojen käyttö erilaisiin perhe- ja sukujuhliin ja toisaalta majoituspalveluihin on kasvanut.

Kartanon liikeideaan kuuluu yhteistyö pitopalveluiden ja muiden ravitsemusalan yritysten kanssa. Voit siis tuoda Tollinmäkeen omat kokkisi ja tarjoiluhenkilökunnan, jolloin kartano perii vain tilavuokran. Muutaman luotettavan pitopalvelun yhteystiedot löydät näiltä sivuilta.

Jos harrastat golfia, Hartolan keskustasta löytyy tasokas kenttä. Lähistöllä sijaitsee myös hiihtokeskus Purnuvuori, jossa voit lasketella. Hartolan sijainti järvien ympäröimällä harjulla antaa ainutlaatuiset mahdollisuudet harrastaa luonnossa liikuntaa, veneilyä ja vesiurheilua. Palvelut kirkonkylän keskustassa ovat kunnan koko huomioon ottaen korkeaa luokkaa. Kartanoalueen ympäri kulkee noin 800 metrin valaistu ura, jota pitkin voi kulkea tai talvisin hiihdellä. Jos siis haluat vain levätä ja virkistäytyä rauhallisessa ja kauniissa kartanomiljöössä, onnistuu lomasi Tollinmäellä.

Ota siis yhteyttä joko suoraan kartanon isäntään Juhani Laurilaan tai kartanon tiloja välittäviin pitopalveluyrityksiin. Varaa kartano kahdelle tai kutsu vieraiksi vaikkapa sata ystävääsi.